Spring til indhold

Elleebana Lift Lockers

Kategorier: , ,
Compare
Remove
You can compare a maximum of 3 products!

Disse bløde silikonestrimler er designet til at holde vipperne på plads ved at dække, omslutte og omfavne dem, mens de er placeret på skabelonerne uden at forstyrre vipperne eller dine lotions. Dette er en yderst nyttig tilføjelse til at fastholde vipperne, give støtte under behandlingen og fastholde vippernes retningen under den kemiske proces.

På lager

Elleebana Lift Lockers

Funktioner:

Ultra sikker: Designet med topmoderne låsende kurve til at forme dit lash lift uden at være til gene og for at supplere Elleebana Flex Rods/Shields. Disse er også kompatible med andre skabeloner på grund af det fleksible silikonemateriale.

Tree Tab Grip – Effektivitet: Optimeret til nem placering, fastgørelse og fjernelse. Et “greb” er tilføjet for nem frigørelse af dine lift lockers med fingrene eller en pincet med lethed.

Tilpasselig: Tilgængelig i forskellige farver til de forskellige trin: orange til lift-lotion, gennemsigtig til set-lotion (gør det nemmere at se krydsede vipper) og sort for at undgå, at farven sætter sig i materialet.

Holdbar og Langtidsholdbar: Konstrueret af materialer af høj kvalitet for lang levetid, kræver de samme rengøringsmetoder som Silicone Flex Rods/Shields. Disse passer perfekt sammen med Elleebanas skabeloner.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elleebana Lift Lockers”

Du kunne også være interesseret i...

eklsklusive produkter