Spring til indhold

elleebana keratin stronghold glue

Kategorier: ,
Compare
Remove
You can compare a maximum of 3 products!

Produktet indeholder 10 ml

Elleebana Stronghold Glue. Den første innovative Lash Lift Lim. 10% stærkere. Indeholder keratin og biotin. Plejer vipperne under behandlingen.  

Holdbarhed efter åbning: 3 måneder
Holdbarhed uåbnet: 2 år

Udsolgt

Okay, så dette produkt er ikke heeelt nyt… Det er er en helt ny indpakning til den i forvejen fantastiske Elleebana lim – som så mange allerede kender og elsker.
Hvad er der så specielt ved denne nye indpakning?
  • Du kan trykke en lille mængde lim ud i en limring, dappenglas eller blandingsskål. Hvis du arbejder fra limring, kan du arbejde tættere på din kunde og potentielt foretag din behandling hurtigere.
  • Du kan nøjes med at bruge én enkelt micro brush igen og igen på den samme kunde uden at risikere krydskontamination, fordi du arbejder med en limring – derved tillader du ikke, at den samme micro brush bliver dyppet i limen, som efterfølgende skal bruges på andre kunder.
  • Du kan lukke denne squeeze tube, så snart du har taget den nødvendige mængde lim uden fortsat at udsætte limen for luft og dermed risikere at den oxiderer og udtørrer.
  • Du vil ikke længere have lim, der samler sig omkring limens åbning/hals – dermed undgår du spild.
  • Nu i en større 10ml tube (dobbelt så meget produkt – men samme pris)!
  • Undgå spild! Denne nye squeeze tube reducerer limens eksponering for luft, som oxiderer limen. Hermed kan du få mere lim ud af tuben og øge limens holdbarhed efter åbning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “elleebana keratin stronghold glue”

Sikkerhedsdatablad Stronghold Squeeze Tube

Download(190 KB)

Sikkerhedsdatablad / MSDS

Du kunne også være interesseret i...

eklsklusive produkter