Spring til indhold

Ellee-PALETTE

Kategorier: , , ,
Compare
Remove
You can compare a maximum of 3 products!

5 × 5 × 5 cm

På lager

Ellee-PALETTE

Denne nye palette er designet til vippe- og brynartisten. Ellee-PALETTE har specifikke sektioner til lotions (trin 1, 2 og 3 ReGEN), farvefordeling til både vipper og bryn, en specielt designet lim-sektion for at opnå længere arbejdstid med dine lime (til lash lift behandlinger). Den tilbyder også en vandsektion, som er ideel til at blande med din lim for at forlænge dens levetid under behandlingsprocessen. Paletten giver en perfekt placeret penselholder og to ekstra sektioner til opbevaring af stående børster, hvilket giver stylisten flere muligheder end nogensinde før for, hvordan de vælger at arbejde ved deres stationer.

Et nøgleelement i vores produktdesign var, at nogle saloner vil bruge 0,25 ml lotion under en påføring (halv Elleebana-pose). Dog, hvis de udfører en vippe- og bryn-lamination eller bruger de fulde 0,50 ml lotions under en behandling (på grund af vippe-/bryntæthed), skulle pladsen i disse sektioner i paletten være tilstrækkelig til at indeholde den mængde produkt.

Den unikke non-slip overflade på palettens bund blev designet for at tilbyde behandlere stabilitet og en solid arbejdsplads til at udføre deres vippe- og brynmagi. Palettens super-fleksibilitet gør rengøringen nem, da det strækbare materiale kan formes, så der ikke er plads til ophobning af produktrester.

Sådan rengør du din Ellee-PALETTE:

Varmt sæbevand for at fjerne eventuelt lim, farve eller permanentvæsker fra paletten. Sanitering med alkohol og desinfektionsmiddel. Palettens silikone kan tåle autoclave og høje temperaturer uden at deformeres.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ellee-PALETTE”

Du kunne også være interesseret i...

eklsklusive produkter